auto inkoop

Veel mensen die een rijbewijs hebben bezitten ook over een auto. De auto’s worden vaak om de paar jaar gekocht, maar moeten natuurlijk ook verkocht worden. Het verkopen van auto’s is voor sommige heel lastig, waar dat dan aan ligt is voor iedereen anders. het kan zijn dat je dit probleem zelf ervaart, maar je hebt er is ook een oplossing voor. Bij het verkopen van je auto kan je namelijk ook gaan voor auto inkoop, dit zijn bedrijven die vele auto’s inkopen. Deze inkoop bedrijven hebben nooit genoeg auto’s dus jouw auto willen ze ook wel hebben. Als je auto dus niet verkocht raakt zijn dit soort bedrijven wellicht iets voor jou.

Krijg je geld en hoeveel?

Als auto inkoop je wel wat lijkt voor jouw auto, dan wil je natuurlijk wel weten of je er een bedrag voor krijgt. Als je je auto bij dit soort bedrijven inlevert krijg je er zeker geld voor, maar niet ieder bedrijf geeft hetzelfde bedrag. De meeste bedrijven bepalen het bedrag door middel van een taxatierapport, want dit is voor beide partijen het eerlijkst. Je krijgt dus zeker wel een bedrag voor je auto, maar hoeveel staat niet vast.

auto inkoop

van verkopen tot inleveren

Als je je auto inlevert bij een auto inkoopbedrijf, dan moet je de auto natuurlijk ook inleveren. 

Als je het geboden bedrag hebt geaccepteerd ga je een datum afspreken, op die datum komt het bedrijf dan de auto ophalen. Voordat het bedrijf de auto komt ophalen, krijg jij het desbetreffende bedrag op de rekening. op de afgesproken datum komen ze niet alleen je auto ophalen, ze gaan namelijk ook nog het papierwerk regelen. De reden voor het papierwerk is omdat, de overdracht van de auto ook wettelijk moet gebeuren.