auto reparatie Utrecht

Voor een goede auto reparatie in Utrecht, ben je bij Garage D.R.C. aan het juiste adres. Sinds ik een eigen vervoersmiddel had aangeschaft ben ik nog nooit zo tevreden geweest na een bezoek aan een garage, zoals deze. Voorheen ben ik wel vaker bij een bedrijf geweest om mijn auto te laten keuren. Maar elke keer als ik hier weer weg ging had ik het idee, dat ik teveel heb moeten betalen. Altijd hadden zij wel iets gevonden, nooit iets groots, maar ik moest altijd wel veel betalen. Sinds ik bij deze garage mijn auto in onderhoud heb, is er nog nooit iets gevonden, op een nieuwe lamp na dan.  auto reparatie Utrecht

Een vertrouwd adres

Vanaf het begin dat ik via Garage D.R.C. mijn auto reparatie in Utrecht laat uitvoeren, heb ik er een goed gevoel over. Geen enkele keer heb ik het idee gehad dat de rekening niet klopt. Zodra ik mijn wagen ging ophalen werd er altijd uitgelegd wat er aan mankeerde en werden alle punten met mij doorgenomen. Bij die andere zaak kreeg ik nooit een fatsoenlijk antwoord als ik voor de zoveelste keer een flinke rekening moest betalen. Voor mij en mijn vierwieler hebben wij nu een zeer goed en betrouwbaar adres gevonden, Garage D.R.C.!