Wij zijn van plan om een ongeremde aanhanger te gaan kopen.  Deze gaan wij gebruiken om kleine spullen te verhuizen of weg te brengen naar de kringloop. Ook zal deze handig zij voor het gebruik als wij op vakantie gaan. Vaak hadden wij een imperial op ons dak, maar met deze aankoop zal dat niet meer nodig zijn. Maar voordat het zover is gaan wij naar HOJ Aanhangwagens Panningen. Hier kan je zoveel verschillende modellen halen, van gebruikt als nieuw. Maar ook voor  trailers, transporters en koel- en verkoopwagens ben je hier aan het juiste adres.  

Een goede keuze gemaakt

Omdat wij niet precies het verschil tussen een ongeremde aanhanger of een geremde wagen wisten hebben wij ons hier goed over laten informeren. Uiteindelijk hebben wij een keuze kunnen maken en mochten wij onze nieuwe aankoop meteen mee naar huis nemen. Tevens bestaat hier ook de mogelijkheid om een wagen te leasen zij zijn namelijk aangesloten bij DTC lease. Dit kan voor zowel  particulieren als de zakelijke mensen. 

Wij hebben onze nieuwe aankoop al meerdere keren gebruikt en daar zijn wij dan ook bijzonder blij mee. Nu hoeven wij niet moeilijk te doen om een grote aankoop thuis te krijgen of hier veel geld voor de verzendkosten te betalen.