Taxi Aria

Taxi Aria Vorige week kwam mijn zoon terug van een tussenjaar in Amerika. Mijn zoon heeft er erg genoten en heeft veel ervaringen opgedaan. Omdat ik hem zo lang niet had gezien, verheugde ik me erop om hem op te gaan halen op Schiphol. Omdat wij zelf niet over een auto beschikken, wat tijdelijk is, konden we hem niet ophalen met de auto. Ik moest dus iets anders verzinnen. Uiteindelijk kwam ik op het idee om een taxi te regelen van en naar Schiphol.

 

Niks was een probleem bij de taxi

Zelf moest ik ook naar de luchthaven worden gebracht, want we beschikken niet over een auto. Bij taxi Doetinchem werd mij verteld dat dit geen enkel probleem zou zijn. Samen met taxi Doetinchem hebben we een mooie deal gemaakt. Ik zou samen met taxi Doetinchem naar Schiphol gaan en ook weer terug. Ook werd er verteld dat het meenemen van de bagage op de terugreis geen probleem was.

Taxi Aria

 

Taxi Doetinchem is de specialist op dit gebied

Op de dag dat mijn zoon zou arriveren op Schiphol, stond de taxi al ruim op tijd bij mij voor de deur. De rit naar Schiphol verliep snel en vooral gezellig. Ik had namelijk een aantal leuke gesprekken met de chauffeur. De gesprekken gingen vooral over Amerika, waar mijn zoon een tussenjaar had gehad. Toen we arriveerde op Schiphol, haalde ik mijn zoon op. Ik vond het zeer speciaal om mijn zoon weer te zien na zo’n lange tijd. Op de terugreis heb ik ook lekker bijgepraat met mijn zoon. Dit kon omdat we op de achterbank zaten. De terugreis verliep uiteindelijk, net zoals te heenreis, vrij snel. Mijn zoon en ik zijn erg tevreden over taxi Doetinchem en we weten dat deze taxi de specialist is op dit gebied.