Koop nu mijn auto

Mijn auto verkopen, dat is wat ik een kleine maand geleden deed. Ik deed dit omdat mijn auto helaas niet meer aan mijn eisen voldeed. Hij voldeed niet meer aan mijn eisen omdat de auto als bedrijfswagen kwam te dienen. Ik moest er vele kilometers mee gaan maken en ik wilde dat niet in stoffen stoelen. Ik wilde leren stoelen met verwarming en de auto mocht wel wat sneller zijn. Die eisen had mijn auto niet en daarom deed ik ‘m eruit.

Medewerkers van (mijn) auto verkopen erg vriendelijk

Ik verkocht mijn auto bij  het bedrijf (mijn) auto verkopen. Ik kwam bij dit bedrijf terecht toen ik wat zoekopdrachten deed op het internet hiernaar. Ook kwamen er toen vele andere bedrijven tevoorschijn. Voor mij was (mijn) auto verkopen toch echt de uitschieter. Hier boden ze de beste prijs nadat ik de vorige dag mijn auto er taxeerde. Ik kreeg gek genoeg al binnen een dag een reactie van het bedrijf. Het bedrijf was erg vriendelijk tegenover mij en ook erg behulpzaam. Zo snapte ik een aantal dingen niet. Hiermee hielpen ze mij dan ook gelijk.

Koop nu mijn auto

Kreeg het geld snel op mijn rekening gestort

De auto zelf kon na 2 dagen al opgehaald worden bij het adres van mijn huis. Bij mijn adres stonden ze inderdaad na 2 dagen. De medewerkers die mijn auto kwamen ophalen waren ook erg vriendelijk. Het bedrag dat ik zou krijgen voor de auto, kreeg ik een dag later op mijn rekening gestort. De prijs was prima en ik had daar dan ook niks over te klagen. Voor de rest heb ik ook nergens over te klagen. Alles verliep namelijk snel en goed.