Lex Classics

Oldtimers te koop bij Lex Classics! Op deze website kun je al een beeld krijgen met hetgeen wat zij in de showroom hebben staan. Klassieke wagens waar jij je ogen mee uit kijkt! Het prachtige wat ik persoonlijk vind van deze bolides blijft de herinnering. Vroeger zag je namelijk niks anders rijden en op gegeven moment verdween dit uit het bekende straatbeeld. Daar baalde ik zo enorm van, dit omdat de klassieke wagen toch een soort van charme heeft. Geen nieuwste snufjes, gewoonweg een echte wagen waar je overal mee naartoe kan rijden.

Oldtimers te koopMijn auto inruilen voor een klassieker

Aangezien ik mijn oude maar vertrouwde bolide heb verkocht. Blijf ik toch een zwakte houden voor klassieke wagens. Hierdoor heb ik het besluit genomen om te gaan zoeken naar een oldtimer. Mijn zoektocht heb ik op het internet gedaan. Dit omdat je online meer kunt vinden dan je denkt! Zo kwam ik namelijk al vrij snel terecht op de website van Lex Classics.

Op deze website vond ik diverse wagen waar ik wel met plezier in zou willen rijden. Aangezien je naar een foto kijkt en het niet in het echt ziet heb ik ervoor gekozen om naar de showroom te gaan. Bij binnenkomst werd ik welkom geheten en kon ik mijn interesse vertellen in de klassieke wagens. Gelukkig ben ik niet de enige die hier interesse in heeft!

Nieuwe auto

Spraakmakende Oldtimers te koop!

Diverse auto’s kon ik bekijken van zowel de binnen- als de buitenkant. Uiteindelijk kwam ik terecht bij de Alfa Romeo Spider! Dit is gewoon dé wagen onder de klassiekers, althans dat is mijn mening natuurlijk. De prijzen die zij hanteren waren ook nog eens binnen mijn budget. Na wat denken heb ik besloten om deze auto te gaan kopen en het papierwerk werd gereed gemaakt. Het moment dat ik de auto mocht ophalen, dat moment was onwijs gaaf en die vergeet ik nooit meer!