Mocht u regelmatig met uw sportauto aan competitieve evenementen meedoen, dan mag rolbeugel padding eigenlijk niet in uw auto ontbreken. Met dit materiaal maakt u de kans op lichamelijk letsel aanzienlijk kleiner. Al zal de padding een helm in geen geval kunnen vervangen. Draag om deze reden altijd een helm tijdens het rijden in uw sportauto. Zelfs wanneer een evenement niet competitief is! Tijdens het nemen van de bochten kunnen de zijwaartse krachten u tegen de beugels in uw voertuig duwen. Dit veroorzaakt een vervelende botsing, die vaak resulteert in een blauwe plek op uw lichaam. Niet alleen vinden mensen blauwe plekken vaak geen gezicht, ook duurt het vaak lang voordat deze pijnlijke plekken zijn weggetrokken.

Online rolbeugel padding bestellen

Het bestellen van rolbeugel padding is heel eenvoudig. U kunt de padding in een van de vele webwinkels aanschaffen, waar men een breed scala aan kleuren van deze rolbeugel padding aanbiedt. Zo vindt u altijd een kleur, die aansluit bij de stijl van uw auto. Een rode auto zou bijvoorbeeld niet te combineren zijn met een gele rolbeugel padding. Het contrast maakt uw sportauto een stuk minder mooi! Dit wilt u vanzelfsprekend voorkomen.

Probeer de rolbeugel padding om zoveel mogelijk beugels in de auto te bevestigen. Op deze manier maakt u de kans op lichamelijk letsel tijdens een race minimaal. Het bevestigen van de rolbeugel padding is heel eenvoudig, door de insneden in het materiaal. De verende werking van het materiaal maakt dat de klap bij een botsing gedempt wordt.