Logo-Chiptuning-Ede

Heb je onlangs een nieuwe auto gekocht of wil je jouw huidige auto graag laten tune? Dan ben je voor chiptuning bij Chiptuning Ede aan het juiste adres. Dit bedrijf optimaliseert de software van jouw auto op een snelle en verantwoordelijke manier voor een voordelige prijs. 

chiptuning

Wat houd chiptuning precies in? 

Vanuit de fabriek heeft iedere auto bepaalde software aan boord. deze software kan door middel van chiptuning geoptimaliseerd worden. Hierdoor zal jouw auto meer vermogen en koppel krijgen. Ook zal het brandstofverbruik van jouw auto met dezelfde rijstijl verminderen. Tuning van een auto heeft tevens ook geen invloed op een APK keuring. 

De werkwijze van Chiptuning Ede 

Bij Chiptuning Ede wordt er speciale apparatuur gebruikt voor iedere merk auto. hierdoor kunnen zij dieper in de software treden waardoor zij meer vermogen en koppel uit de auto kunnen krijgen dan met gebruik van standaard apparatuur. De tuning by Chiptuning Ede zal altijd op een verantwoordelijke manier uitgevoerd worden waardoor de tuning niet schadelijk zult zijn voor jouw auto. 

Een hoog klant gemiddelde van de voorgaande klanten en 5 jaar garantie

Op de website is ook het hoge klant gemiddelde van een 4,8 te vinden. Dit houd in dat alle voorgaande klanten die hun auto bij Chiptuning Ede hebben laten tunen erg tevreden zijn. Het bedrijf staat garant voor de tuning die zij uitvoeren en geven daarom ook 5 jaar garantie. Bij Chiptuning Ede is het ook mogelijk om 14 dagen proef te rijden. Wanneer de tuning jouw na 2 weken niet bevalt kan de tuning gratis terug worden gedraaid.