e-chopperhuren

Wil je graag zelf even relaxed touren in een mooi natuurgebied? Of wil je een teambuildingsdag of familiedag organiseren? Een e-chopper tour is in beide gevallen ideaal! Op de e-chopper kun je op een milieuvriendelijke wijze en zonder benzinelucht een natuurgebied verkennen. Hoe organiseer je nu een e-chopper tour? Wij leggen je hier meer over uit in dit artikel.

Alleen of samen met je partner

e-chopper tour

Tijdens een e-chopper tour kun je even alleen maar van de natuur genieten en lekker tot rust komen. Dit kun je natuurlijk alleen doen, maar ook samen met je partner. Om dit te organiseren huur je een e-chopper bij een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is. Zij geven je vaak ook een routebeschrijving mee, zodat je een mooie route kunt volgen.

Teambuilding

Je collega’s leren kennen of je banden extra versterken is natuurlijk het allerleukst om te doen in de natuur. De sfeer is dan vaak direct relaxed en meer open. Daarom is een e-choppertour door een natuurgebied ook een goede activiteit voor een teambuildingsdag. Je kunt zelf nog opdrachten maken die moeten worden uitgevoerd, maar soms kun je dit ook (geheel op maat) door het bedrijf waar je de scooters huurt laten doen.

e-chopper tour

Familie- of vriendendag

Is het jouw taak om een familie- of vriendendag te organiseren? Kies dan eens voor een e-choppertour! Hartstikke leuk en gezellig en ook gemakkelijk te combineren met andere activiteiten. Vaak bieden de verhuurbedrijven ook al andere activiteiten aan die je bij kunt boeken, zoals een lunch, een barbeque, een escape room of een bierproeverij. Zo heb je meteen een plan voor de hele dag!