Dolly Bakfiets

Met de auto door de binnenstad rijden wordt steeds moeilijker, niet alleen vanwege de ruimte maar ook worden steeds meer centrums autoluw. Met de Dolly Bakfiets heb je daar geen last van, de moderne en trendy fiets zorgt ervoor dat je eenvoudig en flexibel door de stad kunt fietsen. De wendbare en lichtgewicht fiets brengt jou en je kinderen of spullen overal waar je moet zijn. Dolly is geen bakfiets met een vierkanten houten bak, maar een mooie vormgegeven kunststof exemplaar.

Dolly Bakfiets

Prachtige comfortabele bak

Waar voorheen de bak van een bakfiets een houten bak was zonder enige franje is dit bij de Dolly Bakfiets wel een ander verhaal. De kleur van de bak kun je zelf kiezen, er zijn in combinatie met het frame meer dan veertig kleuren mogelijk. De dubbelwandige kunststof bak heeft sierlijke ronden hoeken en brede randen, kinderen kunnen er comfortabel en veilig in zitten. Wanneer je toe bent aan een nieuwe bak, of wil je een andere kleur dan kunnen we de bak een tweede leven geven. Aan duurzaamheid hebben we ook gedacht.

Alle onderdelen zijn van hoge kwaliteit

Dolly Bakfiets

Alle onderdelen die zijn gebruikt voor de Dolly Bakfiets zijn van hoge kwaliteit, in Nederland ontwikkeld, geproduceerd en samengesteld. Om de veiligheid hoef je ook geen zorgen te hebben, de fiets voldoet aan alle veiligheidseisen en normen die wettelijk zijn vastgelegd. Fietsen op de bakfiets is comfortabel vanwege het lichte gewicht en de wendbaarheid, maar de hydraulische schijfremmen zorgen ervoor dat je altijd veilig op pad bent. Ook om boodschappen te doen of spullen te vervoeren is de fiets uitermate geschikt.