Verwarmde handschoenen

Op de motor stappen zonder motorhandschoen? Niet doen! Handschoenen beschermen, verwarmen en hebben een hoop andere voordelen wanneer je op een motor rijdt. Je hebt ze in allerlei soorten en maten dus verdiep je goed in de mogelijkheden en kies de motorhandschoen die past bij jouw voorkeur.

Sporthandschoen

De perfecte motorhandschoen voor elk weer

Een van de belangrijkste redenen om motorhandschoenen aan te schaffen is dat ze beschermen tegen temperaturen. Dat geldt zowel voor barre winters als hete zomers, want in beide gevallen heb je bescherming nodig. In de zomer is het belangrijk dat je koel blijft.

Er zijn speciale motorhandschoenen voor winter- of zomerweer. Bovendien heb je ook waterdichte handschoenen op de markt, iets dat wel aan te raden is in Nederland. Het is hier immers vaak nat. 

dames handschoenen

Materiaalkeuze is belangrijk

Je handschoen moet lekker zitten en goed voelen wanneer je rijdt, en dat is een kwestie van smaak. Leren handschoenen liggen voor de hand maar zijn niet voor iedereen prettig. Er zijn gelukkig ook genoeg handschoenen op de markt van kunststof. Misschien voelt dat voor jou wel een stuk fijner dan leer. 

Daarnaast kun je natuurlijk variatie aanbrengen op het gebied van stijl. Kies voor een retro look met handschoenen zonder vingers of een klassieke ribbel in het leer. Je kunt ook gaan voor modern met felle kleuren. Wat jij ook mooi vindt: het is te koop. Het zal je verbazen hoeveel verschillende soorten handschoenen er zijn om uit te kiezen!