e-Chopper

Heb je altijd al een e-Chopper willen hebben? Dan is de e-Chopper van Spyder Wheelz echt een aanrader. Een e-Chopper is een super slimme inverstering aangezien het slechts 10 cent kost. Hiermee kan je tot wel 70 kilometer afleggen. Het opladen duurt ca. 3 uur. Omgerekend kan je +/- 1000 kilometer cruisen voor slechts €1,50 aan stroomkosten. Dat is toch niet veel? Als je denkt dat dit het enigste voordeel is dan heb je het mis. Je hebt namelijk heel weinig onderhoudskosten. Je zit namelijk alleen met de slijtage van je banden. 

e-Chopper

Welke choppers zijn er?

Er zijn verschillende choppers verkrijgbaar. Je hebt black editions en regular editions. Het verschil is of je gespot wilt worden of niet. Zo is de regular edition wat ingetogener. De black edition heeft een full black frame en velgen. Deze is verkrijgbaar in acht verschillende kleuren waarbij de treeplank, de koplamp, spatborden en de controller box in een unieke kleur zijn gespoten. Als je kiest voor de regular edition dan zijn er zeven verschillende kleuren. De spatborden zijn dan voorzien van een andere kleur. Beide zijn in principe hetzelfde, alleen de kleur is anders.

De choppers zijn van topkwaliteit en worden daarom ook aangeboden met twee jaar garantie. Het fijne is ook dat ze worden geleverd door een Nederlands bedrijf. Benieuwd of zo’n chopper ook iets voor jou is? Het is altijd mogelijk om een testrit te maken. Zo kan je vergelijken tussen bedrijven en uiteindelijk eenvoudig een knoop doorhakken.