Een classic cafe style bike is niet voor iedereen weggelegd. Door de dure onderhoudskosten in de meeste garages, kunnen café racers vrij duur zijn als je niet precies weet hoe je een motor moet onderhouden of onderdelen moet vervangen. Er zijn echter veel café racers die in hun vrije tijd naar meetups gaan waar dan alleen maat cafe style motoren naartoe komen. Naast dat het dus een hobby is, is het voor sommigen echt een levensstijl. Alles staat dan in het teken van hun cafe racer. Reken ook maar dat er veel geld zit in de motoren die je op dit soort meetups ziet.

De levertijden van een cafe racer

Als u op zoek bent naar een bmw k100 cafe racer, moet u de levertijd te controleren. De levertijd van een bmw k100 cafe racer is afhankelijk van tijd en gebied waar u woont. In Nederland kunnen de levertijden bijna altijd wel worden gegarandeerd. Er zijn verschillende fabrikanten en winkels die deze motor op voorraad hebben omdat hij zo populair is. De winkel waar je de motor besteld is verplicht de levertijd kenbaar te maken. Je kan dus vrij makkelijk even rondkijken welke winkel de beste levertijd heeft. Hoe korter de levertijd, des te eerder u kunt genieten van uw nieuwe bmw k100 cafe racer. 

De kwaliteit van bekende uitlaatmerken

Om een db killer uitlaat onderdelen zo lang mogelijk mee te laten gaan, moet je goed voor je onderdelen zorgen. Een db killer uitlaat moet lang meegaan, om er zeker van te zijn dat je lang van je aankoop kan genieten en dat je niet steeds opnieuw een dure uitlaat aan moet schaffen. Daarom is het erg belangrijk om niet alleen de juiste onderdelen te kopen, maar ook het juiste merk. A-merken zoals db killer zijn over het algemeen van betere kwaliteit en gaan langer mee. Je moet dit zien als investering voor je motor, want op de lange termijn bespaar je hier geld mee. 

Een r100 hoeft niet duur te zijn

Er zijn verschillende redenen waarom mensen voor een bmw caferacer merk r100 kiezen. Een van de meest voorkomende redenen waarom mensen een bmw r100 caferacer kopen, is de vrijheid die de motor met zich meebrengt. De r100 is een betrouwbare caferacer en hoeft dus niet duur te zijn als je een mooie tweedehands op de kop weet te tikken. Als je er een gaat uitzoeken, moet je altijd rekening houden met hoe de motor aanvoelt en gemakkelijk de motor te besturen is. Niet alle caferacers zijn bedoeld om snel te zijn, dus als je een snelle wil, kan je dat beter ook van te voren even testen.