stadsfiets Utrecht

Vorige week heb ik afscheid moeten nemen van mijn auto en daarom was ik nu op zoek naar een stadsfiets in Utrecht. Ooit zal ik wel een andere wagen gaan kopen, maar momenteel zit dat er even niet in. Ook met het openbaar vervoer te reizen is geen optie voor mij. Het idee dat ik naast vreemden in de bus of trein moet zitten maakt mij al angstig. nee, ik heb besloten om wat meer aan mij conditie te doen en daarom ga ik op de sportieve toer, lekker op een velo. Echter moet ik er wel eerst eentje kopen, want die heb ik al jaren geleden weg gedaan. stadsfiets Utrecht

Een fraai exemplaar

Nadat ik had besloten om op de sportieve toer te gaan, ben ik naar de winkel gegaan om een stadsfiets in Utrecht te gaan kopen. Midden in het centrum was een mooie winkel waar zij een heel groot assortiment hadden van verschillende modellen en merken. Merken zoals:

  • Batavus
  • Gazelle
  • Sparta
  • Spirit

Ook is dit een vertrouwd adres voor het kopen van een scooter, maar daar was ik niet naar op zoek. Een vriendelijke medewerker heeft mij bijzonder goed geholpen met het maken van een goede keuze. Ik ben dan nu de eigenaar van een bijzonder mooie Sparta met zeven versnellingen.