Speciaal Transport

Doordat mijn eigen bedrijf van pand gaat wisselen heb ik speciaal transport nodig om dit te kunnen realiseren. Al heel lang ben ik opzoek geweest naar een nieuw bedrijfspand voor mijn eigen onderneming. De reden daarvan is dat mijn bedrijf echt heel erg hard aan het groeien is. Om uiteindelijk nog groter te kunnen worden heb ik een groter pand nodig. Door de machines die ik gebruik, kan ik niet in elk pand terecht omdat hij moet voldoen aan verschillende eisen. Na lang zoeken heb ik uiteindelijk echt mijn droomruimte gevonden voor mijn onderneming. Nadat alles geregeld was met het papierwerk kon de verhuizing beginnen. Omdat de machines vrij groot zijn die in mijn oude pand staan, heb ik bijzonder vervoer nodig. Daarom heb ik contact opgenomen met het bedrijf Gebr. Vermeer Transport.

Speciaal Transport

Een fijne samenwerking

Ik heb speciaal transport nodig voor de grote machines die ik wil verplaatsen van mijn oude pand naar mijn nieuwe pand. Het bedrijf wat ik daarvoor heb in geschakeld kan mij daar heel goed mee helpen. Omdat ik zelf niet weet hoe dat precies moet kunnen zij mij perfect begeleiden. Zij verzorgen het hele traject van het verhuizen van de machines. Het is fijn dat zij zo goed te werk gaan, want de machines die zij moeten vervoeren zijn niet heel goedkoop. Deze klus durf ik daarom ook niet aan elk bedrijf over te laten. De medewerkers die werken bij het bedrijf Gebr. Vermeer Transport zijn echt heel erg vriendelijk en betrouwbaar. 

Speciaal Transport