Ik ben onlangs 16,5 jaar oud geworden en ik wilde mijn autorijbewijs graag op een vroege leeftijd halen zodat ik op mijn achttiende direct zou kunnen rijden. Ik woon samen met mijn ouders in Tilburg en ik ging op het internet samen met mijn ouders op zoek naar een goede rijschool bij ons in de buurt. We gingen daarom op het internet op zoek naar rijschool Tilburg.


Veel zoekresultaten

Toen we op het internet op zoek gingen naar rijschool Tilburg kregen we erg veel zoekresultaten. Nadat we een tijdje op het internet hadden gezocht en een aantal rijscholen met elkaar hadden vergeleken kwamen we uit op rijschool Sabrina. Op de website was erg veel informatie te vinden over wat de rijschool de leerlingen aan te bieden heeft. Er staan ook een aantal filmpjes op de website zodat je kunt zien hoe het praktijkexamen en hoe het theorie examen in zijn werk gaat. Nadat we naar de tarieven hebben gekeken en de informatie op de website hadden gelezen besloten we om over te gaan tot het aanmelden van een gratis proefles. Tijdens de proefles werd mij alles uitgebreid en op een rustige manier uitgelegd ik ben daarom erg tevreden over de rijschool.