occassion lease

Een occassion lease kan je vinden bij Rebel lease. Hier is het mogelijk om voor een klein bedrag per maand al een zeer mooie auto te huren. Het zijn allemaal tweedehands voertuigen die allemaal nog erg jong zijn. Voordeel van zo een wagen huren is dat deze al is ingereden en eventuele gebreken al zijn gemaakt. Tevens worden deze ingeruilde wagens door een zeer secure inspectie nagekeken en hiermee zijn zij weer klaar om opnieuw de weg op te kunnen gaan.

occassion lease

Een occassion lease contract aan gaan

Voordat je een contract gaat afsluiten wordt er eerst bekeken welk lease plan het beste bij jouw bedrijf zal passen. Hiervoor moet er eerst worden gekeken hoeveel kilometers er ongeveer per jaar wordt afgelegd. Alle wensen en mogelijkheden worden samen in een contract gezet. Daarna ga je een auto uitzoeken uit het geweldige assortiment. Hierop wordt er een offerte aangevraagd en bij goedkeuring aan jouw kant, kan het contract door gaan.

Het team van Rebel Lease zal er alles aan doen om dit proces zo goed en zo snel mogelijk af te ronden. Heb je ondanks alles nog vragen, neem dan contact op. De medewerkers van dit bedrijf zullen er alles aan doen om jouw vragen te beantwoorden of te helpen bij het uitzoeken van een geschikt contract en auto.