taxi Arnhem

Eergisteren ben ik een dagje wezen shoppen in Arnhem. Ik woon zelf in Valburg en het was voor mij de beste optie om een taxi te nemen. Anders zou ik eerst met de bus naar elst moeten en vanuit daar een trein pakken. Had ik allemaal geen zin in dus reserveerden ik een taxi op de avond die vooraf ging.

Aardige en betrokken chauffeur
Ik had online een taxirit gereserveerd bij Taxi Arnhem (Taxi Exact) die van Valburg naar Arnhem wilde rijden en ook weer terug naar Valburg. Heen en weer. Vanuit Arnhem waren ze hier in Valburg al binnen een kwartier. Erg snel naar mijn mening. Dat vond ik sowieso al een goede service die ze leverden. Nadat ik de taxi ingestapt was werd ik van harte welkom geheten. Tijdens de rit hebben we een erg leuk gesprek. Bij aankomst in Arnhem wenste de taxichauffeur mij een fijne dag toe. De taxichauffeur vond ik erg aardig en betrokken. De terugreis was ik ook erg tevreden. De taxi stond er al op tijd en ik was binnen enkele ogenblikken weer in Valburg.

taxi Arnhem

Handig online reserveren


De taxi had ik online gereserveerd (Al een dag van tevoren). Dit ging me vrij makkelijk af en ik vond het fijn dat ik daarna ook een bevestiging ontving zodat ik zeker wist wat ik gereserveerd had. Ik ben erg tevreden op de gang van zaken van taxi Arnhem (Taxi Exact). Een volgende keer dat ik een taxi nodig heb bel ik zeker weer dit bedrijf. Mij hebben ze niet teleurgesteld!