Een tijdje terug heb ik een taxi gehuurd bij Taxi Oosterhout voor de afstand van Oosterhout naar Schiphol. Het was geen normale taxi maar een taxibus. Dit omdat we met meerdere personen reden. De taxi was naar mijn mening op tijd en we waren redelijk snel op plaats van bestemming.

Groot voordeel

De taxi heb ik ruim van tevoren gereserveerd door telefonisch contact op te nemen. De taxi stond vervolgens op de juiste tijd en locatie. Doordat de ritten van Oosterhout naar Schiphol vaste prijzen hebben was ik sowieso al 50% voordeliger uit. Groot voordeel dus!

Taxi voldoet aan eisen

Het busje van Taxi Oosterhout zag er netjes uit vanbinnen en stonk niet naar rook of andere vieze luchtjes. De airco werkte overigens ook prima, wat in andere taxibusjes meestal niet het geval is. Ook de bekleding was van topkwaliteit en zat erg comfortabel. De taxi voldeed dus aan de eisen.

Genoeg ruimte aanwezig

Omdat we naar Schiphol gingen hadden we natuurlijk ook een aantal koffers en tassen bij. Het was geen probleem om deze mee te nemen in het busje. Er was genoeg ruimte voor bagage. Dit is een service die je verwacht en die ons geleverd werd. Soms kom je taxi’s tegen waar maar een beperkte ruimte is, in dit geval was er genoeg ruimte.

Nette rijstijl

Om de rit af te rekenen kon ik alleen contant betalen. Dit was geen probleem. De taxi chauffeur van Taxi Oosterhout had van groot en kleingeld terug. Naast dat de chauffeur erg aardig was had hij ook keurig gereden. Taxi Oosterhout heeft ons zeker niet teleurgesteld!