Veel mensen in Nederland vinden het geweldig om in een auto te rijden sommige kiezen er dan ook voor om van het auto rijden hun werk te maken. Om een taxichauffeur te worden moet je voor veel dingen zorgen je moet bijvoorbeeld in bezit zijn van een auto die het goed doet en er nog mooi uitziet want mensen gaan minder snel in een auto zitten die helemaal kapot is en amper rijd. Als je niet in bezit bent van een auto dan moet je een auto gaan kopen of lease maar veel mensen hebben daar het geld niet voor. En als je wel in bezit bent van een auto dan moet je ook een chauffeursdiploma zien te krijgen. Je kan dat diploma behalen door te slagen voor je theorie en praktijkexamen.  

Taxi huren

Als je niet in bezit bent van een auto dan is een taxi huren de perfecte oplossing voor jou. Bij Blueplates kan je al een taxi huren voor maar 4,99 euro per uur je kan dat gewoon heel simpel via de app doen. Taxi huren via de app gaat als volgt je opent de app en kiest welke taxi je wilt gaan rijden. Vervolgens kies je voor wanneer je de taxi wilt gaan huren als je dat hebt gedaan geeft de app aan waar de auto staat. Een taxi huren is dus heel makkelijk nu.   

Het is ook nog super voordelig om in een auto te rijden van Blueplates je hoeft veel dingen niet zelf te regelen. Je hoeft zelf wel in het te zijn van een chauffeursdiploma wat soms vervelend is op te halen want ze zien er echt tegenop om zowel een praktijk als theorie examen te doen. taxi huren is heel handig de taxi die jij huurt is altijd heel goed onderhouden. De verzekering, afschrijving, onderhoud en de banden zitten allemaal bij de huurprijs in.

taxi huren

De eisen 

Een taxi huren is bij Blueplates dus heel eenvoudig maar er zitten wel een paar vereiste eisen aan vast als je een taxi wilt gaan huren. Je moet minsten drie jaar in het bezit zijn van een rijbewijs b dat omdat we wel ervaren rijders willen hebben om zo ongelukken te vermijden. Ook moet je minimaal 21 jaar of ouder zijn.