osseforth beoordelingIk heb vandaag goed nieuws, Ik ben sinds deze week namelijk in het bezit van mijn autorijbewijs. Tegenwoordig is het hebben van een rijbewijs noodzakelijk. Omdat je niet altijd kunt rekenen op het openbaar vervoer, ben je soms genoodzaakt om de auto te pakken. Zelf werk ik dan ook in een andere stad, hierdoor moet ik vaak minstens een half uur reizen. Omdat het moet de auto sneller is had ik bij de rijschool Osseforth rijlessen genomen. Mijn eerste rijles was overigens echt een ramp. Ik was nog geen half uur aan het rijden en toen had ik al een ingreep. Echter was dit volgens mijn instructeur niet mijn schuld. De persoon waarmee we bijna een ongeluk mee hadden, was aan het bellen.

osseforthIk ben dan zelf ook van mening dat je nooit moet bellen of appen tijdens het rijden. Vooral omdat het zo gevaarlijk is. Als je maar even niet op tet in het verkeer, kan het jou fataal worden. Gelukkig had ik een goede instructeur die op tijd kon ingrijpen. Vandaar dat ik deze rijschool graag wil aanprijzen.

Bezoek hun website maar eens

Wanneer je naar hun site osseforth.nl gaat, zul je zien dat zij meerdere acties hebben. Hierdoor worden de lessen die zij aanbieden nog goedkoper. Toen ik voor het eerst op hun website zat en dit dus zag, pakte ik gelijk mijn telefoon om een afspraak in te plannen. Ik werd vervolgens vriendelijk geholpen en drie dagen later had ik al mijn eerste rijles.

eerste rijlesDe overige lessen verliepen trouwens wel vlekkeloos. Zo mocht ik na 24 rijlessen al op voor mijn praktijk. Deze had ik net als de theorie de eerste keer gehaald. Dit scheelde gelukkig voor mijn portemonnee. Wel geef ik jullie deze rijschool als tip mee, je hoeft hier overigens geen particuliere bestuurder voor te zijn.

Ook zakelijk kun je hier terecht voor je vrachtwagen of heftruckrijbewijs.