Ben jij opzoek naar een goede rijschool voor jouw rijbewijs te behalen? Dan is Rijschool Waddinxveen de perfecte rijschool voor jouw! Schrijf je nu in op de website van Rijschool Waddinxveen en behaal makkelijk en snel je rijbewijs!

Welkom bij onze rijschool

Wil jij snel jouw rijbewijs halen en graag voor een aantrekkelijke prijs? Kijk dan eens naar de diverse pakketten die wij aanbieden tegen zeer scherpe prijzen. Hierdoor kun jij zelf bepalen wat natuurlijk het beste bij je past. Dan plannen wij de eerste les voor je in en kun jij direct achter het stuur kruipen in onze lesauto. Houd ook de acties die wij regelmatig hebben in de gaten op de site. Zo behaal je nog meer voordeel uit de rijlessen.

lesauto-rijschool-guit-1-300x213

Begin zo snel mogelijk

Wij raden je aan om zo snel mogelijk te beginnen met het halen van het theorie examen om daarna snel achter het stuur te kunnen kruipen. Voor het praktijkexamen mag je namelijk geen theoriecertificaat hebben die 1,5 jaar oud is. Als je ons pakket kiest waarbij je alles tegelijk doet, ben je natuurlijk al een stapje voor en hoef je je hier niet druk om te maken. Bij ons krijg je telkens dezelfde auto met dezelfde instructeur, dit geeft toch wel een fijner gevoel als dat je steeds met iemand anders te maken hebt, of je steeds een andere auto krijgt. Bij ons is het ook mogelijk om een rijbewijs te halen voor een aanhangwagen, voor meer informatie kun je op onze website kijken.

Lesbord1-480x320