scooterrijbewijs

scooterrijbewijsSinds ik in de grote stad woon, denk ik er steeds vaker aan om mijn scooterrijbewijs te gaan halen. Voorheen deed ik eigenlijk alles op de fiets, maar het weer is daar in Nederland niet altijd fijn voor. Vaak kom ik verregend op mijn werk of bij de supermarkt aan. Nu is dat natuurlijk ook nog zo als ik op een snorfiets rijdt, maar dan ben ik overal wel een stuk sneller. Het scheelt dus voornamelijk tijd en dat is voor mij erg kostbaar. Zo zal ik langer kunnen slapen in de ochtend en ben ik eerder thuis vanaf de universiteit. Eigenlijk had ik geen flauw idee waar ik op moest letten bij het kiezen van de rijschool. De prijs is natuurlijk belangrijk, maar voor mijn geen doorslaggevend aspect. Toen ben ik eens om mij heen gaan vragen of iemand misschien een tip voor mij had.

Neem hier eens een kijkje

scooterrijbewijs

Uiteindelijk kwam ik uit bij een vriend die heel recentelijk ook zijn scooterrijbewijs heeft gehaald. Hij had dit gedaan bij Wesseldijk en was hier enorm over te spreken. Hij vond de instructeurs heel erg aardig en vertelde dat deze duidelijke uitleg gaven. Dit is iets wat ik zelf erg prettig vind en daarom heb ik uiteindelijk een kijkje genomen op hun website. Dat sprak mij ook enorm aan, dus toen heb ik direct contact opgenomen. Inmiddels ben ik bevoegd om de weg op te gaan en kan ik hen aan iedereen aanraden die ook naar zoiets op zoek is!