Mijn auto moest gekeurd worden en moest ik dus opzoek gaan naar een goede en betrouwbare autogarage. Daarom typte ik bij de wel bekende zoekmachine van het internet APK Amsterdam in en kwam zo al snel terecht op de website van Autobedrijf Correct. Deze website ziet er zo goed uit dat ik dan ook meteen besloot om een afspraak te maken met deze onderneming. Gelukkig kon ik al snel terecht en gaf dan ook meteen door dat ik een leenauto tot mijn beschikking zou willen hebben. Je weet natuurlijk nooit wat eraan de hand is met je auto en hoelang je hem dan kwijt ben. 

Veel service voor weinig

Dezelfde dag dat mijn auto APK gekeurt werd in Amsterdam, kon ik hem ook al weer ophalen. Voor het lenen van de auto hoefde ik niks extra’s voor te betalen alleen de tank moest weer gevuld worden. Ook de keuring zelf was niet duur en wist dan ook zeker dat ik terug zou komen bij Autobedrijf Correct voor de volgende keuring. Je krijgt echt veel service voor weinig bij dit bedrijf en dat is wat iedereen wilt toch?. Neem daarom een kijkje op de website van dit bedrijf voor meer informatie.